Nagellak / Gelnagellak

Laat je tenen zien
en probeer eens een keer gelnagellak
er is keuze uit meer dan 86 kleuren

Nagellak / Gelnagellak

 • Nagellak
  €12,00
  Je kunt de nagels van je voeten laten lakken met nagellak of gelnagellak. Omdat 95% van de dames kiest voor gelnagellak en de gewone nagellak daardoor oud staat te worden ben ik gestopt met het inkopen van O.P.I. nagellak. Voor het lakken met nagellak kun je wel je eigen flesjes meenemen. Vergeet ajb niet om je teenslippers mee te nemen i.v.m. het drogen van de nagellak. Let op: Geen Birkenstocks want daarbij is de grote teen een stukje bedekt.

  We stellen het op prijs als je voor aanvang van je afspraak thuis de zelf aangebrachte nagellak verwijderd.


 • Gel nagellak op voeten i.c.m. een pedicurebehandeling
  €49,00
 • Gel nagellak op voeten zonder pedicurebehandeling
  €20,00
 • Gelnagellak verwijderen elders gezet
  €5,00

  Gelnagellak die wij zelf hebben aangebracht verwijderen we gratis.

  Gelnagellak is een elastische sterke gel die heel dun op de eigen nagels wordt aangebracht. De gel wordt uitgehard onder een Led lamp en blijft op voeten 5 tot 7 weken mooi

  Het resultaat geeft een high gloss nagellaklook maar blijft langer zitten dan gewone nagellak. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten. De gel wordt in 4 lagen op de nagel aangebracht. Na de behandeling kun je direct sokken en schoenen aan.

  Met deze methode is het ook mogelijk om schimmelnagels te camoufleren. De structuur van schimmelnagels is vaak brokkelig en omdat gelnagellak iets dikker is dan gewone nagellak is het perfect om de nagels te bedekken.

  Er is eigenlijk teveel keuze, 86 prachtige kleuren om precies te zijn.