Shoefresh

Laat je schoenen reinigen tijdens je pedicurebehandeling.
Ik zet je voor je op de ShoeFresh

Shoefresh bij Total Footcare

In de salon zorg ik voor frisse schoenen met behulp van een ingenieus apparaat dat de schoenen steriliseert én droogt!

Tijdens de eerste stap worden de schoenen gesteriliseerd door middel van ozon, dat schimmels en bacteriën doodt. Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen. Dit gebeurt van binnen uit.

Nooit meer stinkschoenen

Schimmels, bacteriën en vocht zorgen ervoor dat schoenen gaan stinken. Shoefresh elimineert schimmels en bacteriën met behulp van een effectief sterilisatieproces. Daarnaast droogt de Shoefresh schoenen. Het resultaat is dat de muffe geur in je schoenen verdwijnt

Ideaal voor natte sportschoenen

Tijdens het sporten zorgen natte velden voor veel vocht in je schoenen. Gecombineerd met zweet worden je schoenen een broeinest van bacteriën en schimmels.

Maar liefst 12 procent van de Nederlandse bevolking heeft last van voetschimmel of schimmelnagels. De Shoefresh kan helpen besmetting vanuit je schoenen te voorkomen. Maar ook een motorhelm, motorhandschoenen, skischoenen en sokken kunnen op de Shoefresh worden geplaatst.

Tijdens de pedicure behandeling kun je gratis je schoenen laten reinigen op de ShoeFresh. Tegen betaling van € 0,25 per paar kun je extra schoenen laten behandelen en deze later ophalen.