Wimperextensions

Voor een stralende sensuele oogopslag heb je geen mascara meer nodig!

Wimperextensions

Waarom Wimperextensions

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Voor een stralende sensuele oogopslag heb je geen mascara meer nodig!

Wimperextensions voel je niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en je kunt kiezen uit een lengte een dikte en krul die bij je past. De wimperextensions worden met de ‘one-by-one’ techniek op de eigen wimperhaartjes geplakt met een special lash bonder. Deze blijft zacht en flexibel en veroorzaakt dus geen schade aan de eigen wimpers. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging, die niet van echt te onderscheiden is.

Blink wimperextensions zijn gemaakt van een koreaanse synthetische vezel en worden met de hand geproduceerd. Door de wijze van fabricage en het gebruikte materiaal zijn de extensions nauwelijks van natuurlijke wimperhaartjes te onderscheiden. Ze zijn flexibel, extreem licht en voorzien van de perfecte glans.


Het is belangrijk dat je oogleden voordat de behandeling begint helemaal schoon zijn en dat er geen mascara of eyeliner meer aanwezig is. Als je waterproof mascara gebruikt dan graag de ogen/wimpers na het schoonmaken extra wassen met water omdat er in de reinigingsproducten voor waterproof mascara olie zit.

Als je een bril draagt neem deze dan mee, het komt wel eens voor dat wimpers te dicht tegen de brilglazen staan, in dit geval is het niet mogelijk om wimperextensions te plaatsen. Als je ogen ontstoken zijn is het plaatsen van wimpers ook niet mogelijk.

Om een mooi en lang resultaat te behouden, dien je de onderstaande richtlijnen in acht te nemen:

 • Geen wimperkrultang gebruiken
 • Niet wrijven in de ogen
 • Ogen droogdeppen na het douchen
 • Gebruik een mascara op waterbasis
 • Pas op met reinigingsproducten op oliebasis. (kan de lijm van de wimperextensions aantasten)
 • Naar de sauna is mogelijk maar met mate

De eerste 24 uur na het opzetten mogen de wimperextensions niet nat worden i.v.m. het uitharden van de lijm en word het gebruik van mascara afgeraden. Het opbrengen van een nieuwe set duurt ongeveer 120 min, afhankelijk van de hoeveelheid te plaatsen haartjes. Per oog worden er circa tussen de 60 en 80 extensions geplaatst. Dit is afhankelijk van je hoeveelheid eigen natuurlijke wimpers.

Je eigen wimpers hebben een gemiddelde groeicyclus van 3 tot 6 weken. Voor behoud van een volle wimperopslag adviseer ik een opvul-behandeling na 3 tot 4 weken.
Het verwijderen van de wimperextensions doe ik voor je. Als je er niets meer aan wilt laten doen zullen de wimpers er vanzelf tussen uit vallen.

Als je er niet zeker van bent of je een allergische reactie krijgt van de lijm die wordt gebruikt, dan is het mogelijk om een proefset te laten zetten.

Wil je de wimperextensions zelf verwijderen dan is dit mogelijk door wattenschijfjes met een flinke hoeveelheid oogmake up remover van boven naar beneden over je wimpers te wrijven. Doe dit wel voorzichtig anders verlies je wimperhaartjes.

 • Nieuwe set wimperextensions
  €55,00
 • Opvullen wimpers tot 2 weken
  €30,00
 • Opvullen wimpers 3-4 weken
  €35,00
 • Opvullen wimpers 4-5 weken
  €40,00
  Opvullen na 5 weken is de prijs van een nieuwe set.
 • Proefset ivm eventuele allergische reactie
  €15,00
 • Wimperextensions verwijderen
  €12,00
 • Wimperextensions verwijderen i.c.m.nieuwe set
  €10,00
 • Wimperextensions verwijderen die zijn gezet bij een andere salon
  €15,00

Voor het maken van een afspraak om wimperextensions te laten zetten kun je mailen naar forabeautifulyou@live.nl

Bij annulering minder dan 24 uur voor je afspraak wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.