Team

TOTAL FOOTCARE TEAM

Total Footcare Team

Sanny Simon

Eigenaresse / Pedicure

Ik heb altijd al ‘iets met voeten’ gehad. Voor ik aan de opleiding van pedicure begon, was ik vooral geïnteresseerd in het ‘mooi maken’ van voeten. Tijdens mijn studie werd ik mij bewust van de vele problemen die mensen met hun ’onderdanen’ kunnen hebben. Problemen die in de meeste gevallen met enkele behandelingen verholpen kunnen worden. Ik zie het als een uitdaging om elke voet de aandacht te geven die deze verdient. Dat betekent dat ik voor elke klant uitgebreid de tijd neem en individuele wensen daar waar mogelijk in de behandeling toepas.

Voor mij is een pedicurebezoek pas af als de klant met verzorgde én nette voeten de deur uitgaat. Je bent dan ook van harte welkom in mijn pedicure salon Total Footcare in Leiden.

Ingrid Nelisse

Pedicure

Hallo allemaal, mijn naam is Ingrid. Sinds 1990 ben ik pedicure en voornamelijk werkzaam in Rotterdam. In 2012 heb ik mijn opleiding aangevuld en ben ik medisch pedicure. Diabetische en reumatische cliënten zijn bij mij ook welkom en komen in aanmerking voor een vergoeding. Ik doe mijn werk met heel veel liefde en ik vind het leuk om steeds weer nieuwe mensen te leren kennen en te behandelen. Misschien tot ziens in de toekomst.

Rianne van den Berg

Pedicure

Mijn naam is Rianne. In september 2020 ben ik gestart bij Total Footcare in Leiden en dit bevalt erg goed. Sinds januari 2024 kun je mij vinden op de nieuwe locatie ‘Total Footcare Eschertoren’.

Wat ik leuk vind aan dit werk zijn de sociale contacten met de mensen, het medische gedeelte maar ook het cosmetische stukje. Ik ben Medische pedicure en gespecialiseerd in de risico voet. Dit zijn voeten waarbij ten gevolge van bijvoorbeeld een ziekte ( diabetes, reuma, kanker, spasticiteit of andere oorzaken zoals bijvoorbeeld ouderdom of verwaarloosde voeten) zonder behandeling het risico op complicaties aanwezig is.

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Elina Zykova

Pedicure

Mijn naam is Elina. Ik ben gediplomeerd pedicure en woon in Den Haag. Oorspronkelijk kom ik uit Oekraïne en woon sinds 2004 in Nederland. Ik sta voor kwaliteit en vind het belangrijk om mijn cliënten van de beste zorg te voorzien. In mijn werk staan hygiëne en persoonlijke aandacht op nummer 1.

Ik heb bij Sanny in de salon stage gelopen en naast mijn ambulante praktijk in Den Haag werk ik 1 dag in de week bij Total Footcare in Leiden. Ik ben blij en dankbaar dat ik een member van het Total Footcare team mag zijn!

Shaniqua Plukker

Pedicure

Even voorstellen, mijn naam is Shan. Ik woon in Rotterdam, ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure en ik kom het Total Footcare team versterken.

Ik vind het leuk om veel verschillende dingen te doen en ik heb me gespecialiseerd in zowel cosmetische als medische voetverzorging. Het is essentieel voor de algehele gezondheid om onze voeten goed te verzorgen. Mijn doel is dan ook om iedereen van zijn voetproblemen af te helpen. Een vleugje stijl verzorg ik met het aanbrengen van gelnagellak en 1 van mijn specialiteiten is French Pedicure.

Tot snel.